shadow

Quad kopen

quad

Quad kopen? Het kopen van een quad is zeer aantrekkelijk en de laatste jaren is het kopen van een quad een stuk populairder geworden. Maar het is erg belangrijk dat je wel voor kwaliteit kiest.

Bij Fastfuriousscooters.nl kun je uitsluitend A-merk quads kopen. Zo zul je in de showroom nieuwe quads van bijvoorbeeld Kymko vinden. Daarnaast kun je in deze webwinkel ook terecht voor accessoires voor uw quad.

Wat is een quad?

Een quad wordt ook wel een ATV genoemd en is een stoer motorvoertuig met 4 wielen. Het is een kruising tussen een auto en een motor, maar dan zonder een carrosserie. ATV staat voor All Terrain Vehicle en dat betekent dat je er elk terrein mee kunt begaan.

Een quad is een echte terreinmonster en deinst nergens voor terug. Door de grote brede banden hebben een hoog profiel, waardoor ze veel grip hebben wat de ondergrond ook is. Je mag zelfs met een quad met een cilinderinhoud groter dan 50cc de snelweg op!

Het juiste advies bij het kopen van een quad

Iedereen kan natuurlijk een quad te koop zetten. Echter vindt Fastfuriousscooters.nl het belangrijk dat je een quad vindt die vooral bij je eisen en wensen past. Door de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen zij je optimaal adviseren over alle technische en praktische aspecten van quads.

Of je nu een beginnende rijder of een doorgewinterde quad liefhebber bent. Ook staan er veel quads te koop, je weet altijd zeker dat je de juiste keuze maakt. Dus waar wacht je nog op? Een quad kopen kun je het beste bij Fastfuriousscooters.nl doen!