shadow

Psycholoog Leiden

psycholoog-in-leiden

Als je op zoek bent naar een psycholoog Leiden, dan is het verstandig dat je mijn blogbericht leest. Ik ben in contact gekomen met psycholoog Leiden Thijs Kreukels en ik ben zeer tevreden over zijn werkwijze. Hij kan namelijk aan de hand van je verhaal al snel een goed beeld geven van de problemen die in jouw leven spelen en uiteraard hoe hij jou daar bij kan helpen.

Als je wilt beginnen met loslaten, zul je eerst inzicht moeten krijgen in de dingen die ervoor zorgen hoe jij je nu op dit moment voelt. We leven momenteel in een maatschappij waarbij er snelle en makkelijke oplossingen aangeboden worden voor dagelijkse problemen. Het zijn trucjes die snel werken, maar ze nemen nooit de echte pijn weg.

Thijs Kreukels neemt daarom de tijd voor je klacht en besteedt veel aandacht aan het leven wat je momenteel leidt. Tijdens deze gesprekken krijg je vooral inzicht in de de oorzaken die je ziet en misschien niet ziet van je klachten en daardoor worden de volgende stappen een stuk makkelijker. Hierdoor wordt het loslaten een stuk makkelijker.

Individuele en relatietherapie

Veel mensen vinden het een verademing als ze aan therapie van Thijs Kreukels begonnen zijn. Je doorbreekt de stilte en kun je echt iets eraan doen. Je gaat je eigen leven hierdoor beter begrijpen en dat staat altijd aan het begin van de echte verandering.

Het patroon wat je dwars zit zul je onder ogen zien en hierdoor komt de weg vrij om nieuwe kansen te zien en door te pakken. Hij geeft namelijk individuele en relatietherapie voor volwassenen en voor jonge mensen. Als je hulp nodig hebt, dan kun je het beste zijn website even bezoeken.