shadow

Condensatieketel prijs

condensatieketel-prijs

De condensatieketel prijs varieert qua merk, het type, de inhoud en de prestaties van de condensatieketel. De richtprijzen van een condensatieketel variƫren vaak tussen de 4.200 en 5.700 euro

Elke situatie is natuurlijk uniek en dit ook zo voor de totale kostprijs van aankoop en plaatsing van je condensatieketel. Natuurlijk wordt de meerkost van de installatie en schouw natuurlijk op voorhand gecommuniceerd en in de offerte vermeld.

Elementen van een condensatieketel prijs

De andere elementen die de condensatieketel prijs bepalen zijn het type, het merk, het vermogen en het rendement dat het toestel weet te produceren. De combinatie met een boiler geeft natuurlijk ook een groot verschil.

Belangrijk is te kiezen voor een centrale verwarmingsinstallatie die voldoet aan uw persoonlijk energieverbruik en warmtebehoefte. De CV-installateurs van Expert-Deal helpt u op weg naar de juiste condensatieketel voor uw situatie.