shadow

Letselschadebureau inhuren

letselschadebureau-inhuren

Als je aan een letselschadebureau inhuren denkt, zul je vaak ook de no cure no pay constructie tegenkomen. Je hoeft dan niets te betalen als je de zaak verliest. maar is dat altijd wel zo handig? Een letselschadebureau wilt er natuurlijk ook altijd aan verdienen.

De keuzes hoeven natuurlijk niet altijd uw beste keuze te zijn, dus het is dus goed oppassen bij no cure no pay letselschade zaken. Voordat je een letselschadespecialist in gaat huren, zul je goed moeten nadenken hoe u zijn activiteiten wilt gaan vergoeden. Zo’n afspraak kan prettig zijn, maar hoeft niet altijd direct het beste te zijn.

Een letselschadebureau inhuren op no cure no pay basis

Je kunt een letselschadebureau inhuren op basis van no cure no pay letselschade. Bij een rechtszaak huurt de specialist of het bureau waarvoor deze werkt zelf een advocaat op uurbasis in.

Zo mangen advocaten niet een no cure no pay letselschade afspraak maken. Bij dit soort regelingen is het registreren van uren helemaal van de baan. Een advocaat zal in opdracht van het bureau echter in zo min mogelijk uren zoveel mogelijk resultaat proberen te realiseren. Je kunt je afvragen of dat wel slim is. Je kunt daarom beter een professioneel letselschadebureau inhuren.