shadow

Single coach

single-coach

Door je eigen leven heen besteedt je veel tijd van je leven aan relaties en toch kan het soms op dit gebied niet lekker mee zitten. Heb je dan toevallig al een keer aan een single coach gedacht?

Er zijn namelijk steeds meer mensen die op zoek naar een relatie en het aantal vrijgezellen is sinds de jaren tachtig verdrievoudigd. Daarnaast is het aantal scheidingen de laatste 10 jaar ook enorm toegenomen.

Steeds meer mensen zijn niet alleen vaker single, maar richten zich ook steeds meer op hun specifieke individuele behoeftes, wensen en verlangens. Mensen zijn namelijk niet alleen op zoek naar een relatie, maar willen deze relatie ook op een goede manier invullen. Zo wordt het soms ook lastiger om een geschikte partner te vinden, want er zijn gewoon ontzettend veel keuze.

Gelukkig kunnen we ons tegenwoordig veel meer uiten en hebben we ook meer mogelijkheden om te groeien in het werk en daardoor wordt het ook moeilijker om relaties goed te onderhouden. Werk kan soms een forse wissel trekken op je werk en je leven en daar dien je dan ook op een goede manier om te gaan. Met een single coach kun je hier goed aan werken en zorgen voor een goede balans.

Posted in:
Articles by:
Published: