shadow

Lasergamen, een ideaal groepsuitje

Wanneer je iets te vieren hebt met je vriendengroep, collega’s of familieleden, het is altijd leuk om met elkaar iets actiefs te doen. Ben je op zoek naar een uitstapje dat zowel leuk is voor jong als voor oud, voor sportievelingen maar ook voor slimmeriken, denk dan eens aan Lasergamen. Bij dit spannende spel, dat je in groepsverband speelt, is het de bedoeling tegenstanders uit te schakelen terwijl je er voor moet zorgen om zelf niet uitgeschakeld te worden. Je doet dit met behulp van een zogenaamde lasergun en een speciaal laserpak. Je ‘schiet’ met lichtstralen en met infrarood.

Nu ook een outdoor-activiteit

Bij Gotcha.nu kun je dit spannende spel nu ook buiten in de vrije natuur spelen. Door het hele land verspreid zijn er 13 van deze outdoor locaties gerealiseerd. Het zijn plekken midden in het bos, vol met natuurlijke obstakels. Voor nog meer spanning en sensatie.
Uiteraard kun je team tegen team spelen, maar je kunt ook proberen een bepaald persoon (de captain) van het andere team uit te schakelen. Zo zijn er meer spelvarianten te bedenken, voor nog meer spelplezier.

Maak het feest compleet

Na al het sluipen, schieten, rennen en wegduiken is goed om even uit te rusten, met elkaar na te praten en wat eten of drinken. Op sommige locaties kan dat. In een nabijgelegen restaurant kun je onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken op een leuke, spannende en vooral onvergetelijke dag.