Chocoladeletters bestellen regel je online!

Het duurt nog even, maar voor je het weet is de Sinterklaastijd weer aangebroken. En, je zult het net zien, de kans is groot dat je het tegen die tijd hartstikke druk hebt. Dus kun je nu alvast gaan nadenken over wat je tegen die tijd wilt uitdelen op je werk. Ga je chocoladeletters bestellen? Zorg je voor Sinterklaas presentjes voor je personeel? Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is echter wel slim om er op tijd bij te zijn. Je hebt dan nog voldoende keuze en kunt dan, bijvoorbeeld, nog een gedichtje maken bij iedere chocoladeletter die je uitdeelt.

Chocoladeletters bestellen lijkt heel gemakkelijk

Maar er zijn zoveel verschillende soorten en smaken. Kies je voor de gulden middenweg en bestel je voor iedereen melkchocolade of inventariseer je van te voren wie welke smaak het lekkerst vindt? Chocoladeletters bestellen is op zich zo geregeld. Daar heb je geen 30 minuten voor nodig. Je kunt ze online bestellen en dan direct het logo van je bedrijf op de verpakking laten drukken. Ook kun je er een label aan laten hangen. En dat je nu bestelt, wil niet zeggen dat je de hele zomer de chocoladeletters koel moet zien te houden. Ze worden pas vanaf 20 oktober uitgeleverd. Ruim op tijd voor Sinterklaas dus!

Sinterklaas presentjes voor je personeel worden altijd gewaardeerd

Je hoeft het ook helemaal niet zo gek te maken. Je kunt best aankomen met een klein presentje. Door dit kleine cadeautje geef je al een enorme blijk van waardering voor je personeel. Kies bijvoorbeeld voor een zakje met daarin wat kruidnoten, chocolade, schuimpjes en marsepein. Meer hoeft het echt niet te zijn. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een complete Sinterklaasmiddag te organiseren voor je personeel en de kinderen van je personeel. Dan kun je zo'n zakje meegeven als goodiebag.

Chocoladeletters bestel je in grote hoeveelheden

Want hoe meer je er bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Dat geldt overigens ook voor de andere Sinterklaas presentjes. Deze staffelkorting kan flink oplopen, zeker wanneer je al je klanten een chocoladeletter geeft en je verkopers op pad stuurt met chocoladeletters om nieuwe klanten te werven. Zo goed als iedereen houdt van chocolade en chocolade geeft een goed gevoel. Het is dus slim om hierop in te spelen. Je kunt het aanschaffen van een grote voorraad chocoladeletters, zeker wanneer ze voorzien zijn van een logo en/of contactgegevens, prima zien als investering!