Alles over MKB Afval

Wanneer je gaat verhuizen, verbouwen of een kantoorruimte runt, heb je al snel behoefte aan een container. Voor vuil wel te verstaan. Gelukkig kan je een abonnement afsluiten voor verschillende soorten afvalcontainers bij het bedrijf: MKB Afval. In deze blog vertel ik je meer over dit bedrijf en voor wie hun services bedoeld zijn. Lees je mee?

Wie is MKB?

MKB Afval is in 2013 opgericht en meteen één van de meest transparante vuilnisverwerkers van het land geworden. Dit komt doordat je geen eindeloze formulieren in hoeft te vullen maar op hun website meteen kan zien wat je nodig hebt en hoeveel dat je kost. Ze zijn er voor de kleine en middelgrote bedrijven en snappen dat die transparantie nodig is voor hun klanten om het op te kunnen nemen tegen grootmachten in hun werkveld. Hierdoor stapelt werk niet op en worden onzekerheden op dit vlak weggenomen. Een ware: je krijgt wat je ziet mentaliteit.

Voor wie is het?

Zoals ik al zei, richt MKB Afval zich op de kleine en middelgrote ondernemer. Dit kunnen verhuisbedrijven, aannemers maar ook mensen met een business in een kantoorruimte zijn. Natuurlijk is de wens voor afvalinzameling in al die gevallen anders, maar allemaal kunnen ze bij MKB Afval terecht. En door die eerdergenoemde transparantie kan je als ondernemer meteen zien of wat zij bieden, bij jou past. daarnaast is het ook fijn voor de vooruitdenkende ondernemers die graag iets voor het milieu willen doen en hun afval willen verminderen om te kunnen dat het goedkoper kan met MKB Afval, dat motiveert ook om nóg minder afval uit te scheiden.

Wat zijn je opties?

De opties staan dus op de website. Er zijn grote rolcontainers om te huren maar er is zelfs de mogelijkheid om bepaald afval te scheiden zoals papier. Ook dat is prettig voor hen die het milieu een handje willen helpen. Tarieven starten bij een ruime 15 euro per week en lopen op tot maar 233 euro. Je kan zelfs glazen flessen bij MKB Afval kwijt. Perfect voor als je catering of iets dergelijks verzorgd.

Een tijd als deze

In de tijd waarin we leven is hygiëne extra belangrijk. Een goede afvalinzamelaar kan daar extra bij helpen doordat vuilnis zich niet opstapelt. Houd je werkplek schoon, dat motiveert en maakt alles overzichtelijker. En het voorkomt simpelweg dat vuil een kans krijgt. Je kan nu een restafvalcontainer huren.

Heb jij al gekeken welk abonnement het beste bij jou past?