Een groot pakket versturen? Geen probleem!

Het versturen van een pakketje is iets dat we allemaal al wel een keer hebben gedaan. Je pakt in wat je wilt versturen, gaat er mee naar een servicepunt, laat het wegen en frankeren en het is onderweg. Maar een groot pakket versturen, dat is andere koek. Een echt groot pakket versturen kan namelijk flink lastig zijn, zeker als je het ook nog eens zelf naar een servicepunt moet brengen. Gelukkig is daar een andere oplossing voor. Je maakt online een afspraak en je weet direct wat je moet betalen. Je print de adressticker en je pakket wordt op de afgesproken dag en tijd bij je opgehaald. Hartstikke handig en makkelijk!

Wil je een keer een groot pakket versturen of heel vaak?

Als je incidenteel een groot pakket wilt versturen, dan kun je gewoon een keer gebruik maken van deze diensten. Wil je vaak en veel pakketten versturen, dan is het slim om een offerte aan te vragen voor meerdere pakketten ineens. Welk pakket je ook wilt versturen, er is altijd een passende oplossing. De chauffers werken snel en altijd met een grote glimlach. Je kunt erop vertrouwen dat ieder pakket, groot of klein, bezorgd wordt volgens afspraak. 

Wanneer kies je voor deze service?

Stel, je hebt een webshop die goed loopt. Dat is altijd je droom geweest, dus is het fantastisch dat je online winkel zo goed loopt. Maar als je op een gegeven moment alleen nog maar bezig bent met het wegbrengen van je pakketten naar het servicepunt, dan kan dat veel te veel tijd gaan kosten. Door gebruik te maken van deze service hoef je er de deur niet meer voor uit. Dat scheelt natuurlijk enorm veel tijd, tijd die je veel beter kunt gebruiken. Een groot pakket versturen is op deze manier geen enkel probleem. Een klein pakket versturen ook niet trouwens.

Niet extra duur, ondanks de goede service!

Deze service wordt door klanten beoordeeld met maar liefst een 9,1. Dat is bijna perfect te noemen. En dat is niet voor niets. De service en de kwaliteit staan voorop, dat merk je aan alles. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens meer dan redelijk. Een klein voorbeeld: het verzenden van een complete pallet met dozen of losse onderdelen binnen Nederland kost je € 38,50 aan verzendkosten. Je hebt dan ook nog de garantie dat de pallet al binnen 24 uur geleverd zal worden. Daar kun je zelf niet tegenop. En trouwens, breng maar eens een complete pallet naar het servicepunt…