Het gras is altijd groener aan de overkant.

Of toch niet helemaal? Je moet natuurlijk wel je eigen tuin goed verzorgen. En daar heb je ook natuurlijk een grasmaaier voor nodig. Maar je hoeft niet altijd te kijken naar hoe de buren het doen. Want sommige mensen zijn gewoon erg goed en hebben echt groene vingers, en sommige mensen net wat minder. Dus wanneer je er net meer moeite mee hebt, dan is dat helemaal niet erg. Want gelukkig is daar het internet die jouw overal doorheen helpt.

Wat groen en kleur in huis.

In huis wil je natuurlijk ook wat kleur hebben. Een bos bloemen vrolijkt gelijk de gehele boel wat op. En ben je nou niet heel goed met bloemen en planten in huis? Of vind je het juist zonde om elke week nieuwe bloemen te kopen omdat de vorige bos dan alweer verwelkt is? Dat is natuurlijk ook wel te begrijpen. Maar we weten allemaal dat groen in huis wonderen doet. Ben je geen fan van elke week bloemen halen? Dan kunnen we toch een beetje vals spelen? Denk bijvoorbeeld aan nep bloemen. Bij de Ikea hebben ze tegenwoordig nep bloemen die er gewoon eigenlijk echt uit zien. Zet ze in een vaas met een laagje water, en hoppa iedereen trapt er in. Wil je ook gewoon wat planten in huis maar ben je niet goed met water geven? Ga dan voor vetplanten. Die hoef je eigenlijk maar 1 keer in de twee weken wat water te geven. Dan is het ook helemaal niet erg wanneer je een keer vergeet water te geven. Zo kan jij ook wat groen in jouw huis hebben.

En wanneer je een tuin hebt, kan je hier ook altijd wat groen in terug brengen. Of dit nou in de vorm van planten is of juist een grasveldje (die je af en toe maait met een grasmaaier natuurlijk) is geheel aan jou. Want uiteindelijk moet jij het verzorgen dus moet jij er natuurlijk achter staan met wat jij in jouw tuin plaatst. 

Ben je nu iemand die super groene vingers heeft? Leef je dan vooral ook helemaal uit met bloemen en planten. Want stiekem vinden we het allemaal wat hebben en het geeft het interieur, wanneer het binnen is, ook gelijk wat meer sfeer. En we willen allemaal een interieur met veel sfeer toch? Precies haal die bloemen en planten maar binnen.