Mediums

Medium is de algemene term die wordt gebruikt voor degenen die beweren psychische vaardigheden te bezitten die extra sensorisch of sensorisch zijn. Bij een extra sensorische waarneming wordt gezegd dat het een helderziend vermogen is door degenen die veranderingen in fysieke dingen kunnen waarnemen, zoals temperatuur, samenstelling en atmosferische druk, en door anderen die alleen gebeurtenissen voelen door hun emoties. Mediums beweren dat ze gebeurtenissen kunnen zien of voelen die anderen niet kunnen vanwege hun helderziende vaardigheden. Ze zeggen dat ze een aankomende gebeurtenis kunnen voorspellen of begeleiding krijgen over de toekomst door paranormale gevoelens. Sommige mediums beweren ook paranormale gaven te bezitten, wat het vermogen is om subtiele berichten te ontvangen door te horen, zien, of voelen in geluid, muziek of woorden die niet fysiek kunnen worden gehoord of gezien.

Gevoel

Een echte helderziende ervaart veel verschillende emoties tegelijkertijd of afzonderlijk en kan meerdere berichten tegelijk ontvangen. mediums beweren ook vaak te communiceren met ongeziene geesten en dieren. Wanneer een helderziende een paranormale mediumschapswaarde uitvoert, gaat hij / zij meestal in trans of meditatie om te ontvangen en te manifesteren van de geestenwereld. mediums stellen dat ze voortdurend informatie ontvangen en verzenden naar de geestenwereld door telepathische of empathische middelen. Het helderziende is soms in interactie met de geestwereld via een Chakra-systeem. Mediums kunnen engelachtige of demonische informatie ontvangen via oogcontact en subtiele tekens en symbolen die de helderziende displays. Mediums spreken vaak in tongen of gebruiken meditatie om verbinding te maken met de geestenwereld. Mediums kunnen klanten helpen oplossingen te vinden voor problemen waarmee ze kunnen zitten en ook de toekomst voorspellen met behulp van bepaalde technieken. Dit hoeft niet alleen op de plek waar de klant de geeft heeft gevoeld of gezien. Tegenwoordig bestaan er ook mediums online die via het internet je vragen kunnen beantwoorden. 

Sceptische blik

Een paragnost is van mening dat een helderziende spirituele verstoringen kan detecteren voordat de klant arriveert om het probleem te bespreken. Ze gebruiken bepaalde technieken zoals mentale telepathie en helderziendheid om mogelijke storingen te onderzoeken. Ze kunnen ook de aanwezigheid van paranormale activiteit detecteren, met name nadat een niet-geïdentificeerd object wordt gevonden tijdens een onderzoek. Een helderziende zal soms psychometrie gebruiken om feiten te verifiëren die door hun cliënt zijn gegeven. Op deze manier kunnen ze zowel feiten en verklaringen over de zaak beperken en verifiëren. Er is ook twijfel aan de effectiviteit van helderziendheid en parapsychologie. Sceptische mensen wijzen erop dat er veel beperkingen zijn aan helderziendheid en parapsychologie, zoals hoe een helderziende evenementen kan zien die alleen een helderziende kan zien