In 30 minuten lekker in je vel de hele zomer

De zomer

De zomer is natuurlijk de periode van bikini’s en zomerjurkjes. Schaarse kleding die je lichaam laat zien. Maar voor degenen onder ons die een maatje meer hebben kan de zomer ook erg stressvol zijn. We voelen ons erg zelfbewust en weten niet wat we wel en niet aan kunnen trekken. Maar dit is natuurlijk helemaal nergens voor nodig. Vrouwen komen in alle vormen en maten en het is hartstikke fijn dat steeds meer modemerken dit zich ook aan het realiseren zijn. Je kunt met elke vorm prachtig gekleed zijn in de zomer in leuke en luchtige jurken. In dit artikel bespreken we hoe je optimaal en zonder zorgen over je kleding van de zomer kunt genieten.

Geen stress maar vertrouwen

Veel vrouwen die een wat voller figuur hebben denken dat ze dit moeten verhullen en bedekken. Het is dan ook om deze reden dat de zomer zo lastig kan zijn. Je wilt in de zomer geen kleding dragen waarin je er onaantrekkelijk uitziet. Maar wat veel vrouwen zich niet realiseren is dat het verhullen van wat zij als onaantrekkelijk beschouwen helemaal niet nodig is. Het is veel belangrijker om je natuurlijke rondingen op een mooie manier naar voren te laten komen.

Chrissize

En dit is precies wat Chrissize doet met haar jurken. De jurken die ze maakt zijn ideaal voor vrouwen met wat grotere maten die er gewoon leuk en aantrekkelijk uit willen zien. Chrissize is niet alleen een goede ontwerper voor grote maten jurken maar ze is een fantastische ontwerper überhaupt. Haar jurken zijn elegant en ook erg comfortabel. De zomerjurken zijn luchtig en daardoor ideaal voor het warme weer.

Ze maakt ook jurken die fantastisch zijn voor speciale gelegenheden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over wat je gaat dragen op gala’s, feestjes of werkborrels. De tijd dat je uren voor de spiegel stond en alles moest uitproberen voordat je vond is voorbij. Je kun nu in dertig minuten een jurk aantrekken waarvan je weet dat die je prachtig zal staan. Dat is natuurlijk hartstikke fijn en geeft je ook wat extra tijd om je make-up te doen. Het is 2019 en we realiseren ons als land en cultuur meer en meer dat mannen en vrouwen in alle maten en vormen komen. Mensen die niet aan het door de media verspreidde zogenaamde schoonheidsideaal voldoen hoeven zich absoluut niet schuldig te voelen. Dus geniet zorgeloos van de zomer.