Binnen 30 minuten meer klanten over de vloer?

Wanneer je een winkel of een restaurant hebt, zijn stoepborden belangrijk. Daarom worden de reclameborden op de stoep veel gebruikt door de retail om speciale aanbiedingen onder de aandacht te brengen van het passerende publiek. Wanneer je door een winkelstraat loopt, zie je hoeveel winkeliers de voorkeur geven aan het plaatsen van reclameborden op de stoep. Het is voor winkeliers vooral belangrijk, wanneer er een uitverkoop is, om via de borden mensen naar binnen te lokken.

De stoepborden

Er zijn veel verschillende soorten en maten in gebruik. Het ene wordt gebruikt om tijdelijke acties te tonen. Hierbij dient het als een houder om door posters tijdelijke acties en campagnes te tonen. Er zijn ook bedrijven die een vast gebruik maken van dezelfde borden. Hierop staat bijvoorbeeld het bedrijfslogo, een slogan of bedrijfsnaam.

Er zijn borden die voorzien zijn van lege plastiek lijsten. In de plastiek lijsten kan een tijdelijke poster worden geschoven. Ook zijn er borden die voorzien worden van een vaste bedrukking. De borden kunnen op de grond worden geplaatst met een zware voet. De voet hierbij kan gevuld zijn met zand. Er zijn ook borden die in de grond kunnen worden geplaatst. Draaiende borden worden ook toegepast om bij de klant de aandacht te trekken. Ook worden er houten stoepborden of verrijdbare gebruikt. De verrijdbare zijn de meest populaire. Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar en staan stevig op de grond.

De voet van de borden is van onbreekbaar plastiek, zodat de borden langer meegaan. De posters kunnen gemakkelijk gewisseld worden door gebruik te maken van een kliksysteem. Een winkelier zal zeker die borden gebruiken die effectief werken. Hij kan om te beginnen eerst een paar verschillende borden huren en deze ieder een paar weken uitproberen. De borden die voor hem het meest productief zijn, kan hij vervolgens aanschaffen. Op die manier kan de winkelier goedkope reclame maken voor zijn winkel. Door het plaatsen van een reclamebord op de stoep heb je regelmatig als winkelier binnen 30 minuten meer klanten in de zaak. Daar gaat het toch om. Hoe beter je opvalt, hoe meer klanten binnenkomen en hoe meer je zult verkopen.

Goedkope reclame

Het gebruik van borden op de stoep is een goedkope vorm om reclame te maken. Daarom kiezen veel winkeliers voor deze vorm van reclame. Hij is niet alleen goedkoop, maar ook productief. In een drukke winkelstraat zal een winkelier er alles aan doen om goedkoop op te vallen. Het kan extra benadrukt worden door gebruik te maken van gevelreclame en lichtbakken. De reclameborden op de stoep worden door winkelier vooral gebruikt om tijdelijke acties te promoten. De reclameborden die op de stoep geplaatst worden, zijn daar geschikt voor. Het is wel verstandig om een spatwaterdicht bord te nemen om op de stoep te plaatsen. Wanneer het plotseling gaat regenen zal de poster droog blijven.