Elektrische fiets heren: snel op je werk

Een half jaar na het begin van de Coronacrisis gaan meer mensen op de fiets naar hun werk. En dat is natuurlijk niet zo gek. In het Openbaar Vervoer gelden restricties en onze, in het verleden zo drukke trams, bussen en treinen, geven velen nu een gevoel van onveiligheid. De tijd dat we in de spits dicht op elkaar van halte naar halte willen reizen is voorgoed voorbij. Voor velen geven de verplichte mondkapjes slechts schijnveiligheid en dus is men in Nederland massaal opzoek gegaan naar andere manieren van transport. De tweedehands auto zaken hebben het goed gedaan de afgelopen tijd, maar als je eens goed in je omgeving rondkijkt zie je vooral een toename van het aantal fietsers. Want voor velen is deze crisis een reden om de levensstijl om te gooien en dan maar gelijk meer te gaan bewegen. Het heeft veel voordelen om op de fiets naar je werk te gaan. Je beweegt, je bent buiten, geen files en geen overvolle ruimtes. Dus veel mannen zijn opzoek gegaan naar een elektrische fiets heren.

 

Elektrische fiets heren: keuzes

 

De keuze voor een elektrische fiets heren is enorm. Daarom is het handig om van te voren te bepalen waarvoor je de fiets gaat gebruiken. Het maakt echt verschil of je naar je werk fietst door landerijen zonder stoplichten, scherpe bochten en andere zaken waarvoor je veel moet remmen of dat je door de stad fietst met al zijn regelmatige momenten van stoppen en afstappen. Je hebt speciale stadsfietsen die gemaakt zijn voor dit soort werk en die je net zoveel ondersteuning geven als bijvoorbeeld een fiets voor de lange afstanden. Zelf neem ik vaak heel mijn kantoor mee van en naar mijn werk en ik heb zware tassen om mee te slepen. Dan is een transportfiets een goed idee. Deze fiets kan dat extra gewicht aan, maar ik merk er weinig van dat ik dat allemaal bij me draag.

 

Snel op mijn werk

 

Sinds de Coronacrisis fiets ik naar mijn werk. Ik reed altijd met het openbaar vervoer naar mijn werk, waar ik een half uur mee kwijt was van deur tot deur. Op mijn elektrische fiets heren scheelt het eigenlijk niet zoveel: dat kost me drie kwartier. Ik heb een goed regenpak gekocht en fiets nu door weer en wind. Mijn conditie is er flink op vooruit gegaan, ik ben afgevallen en ik kom met meer energie thuis want na drie kwartier fietsen is mijn hoofd leeg. Voor mij is er geen weg terug meer: ik ben snel op mijn werk op mijn goede fiets en ook al wordt het leven ooit weer normaal: ik blijf fietsen.