Leuke ideeën voor een eerste date

Daten. Het kan leuk zijn maar ook ontzettend ongemakkelijk. En dan heb ik het nog niet eens over de eerste date. Dat is bijna altijd spannend, soms zelfs wat eng. Eerst moet je elkaar maar eens zien te begroeten zonder dat het al te ongemakkelijk wordt. Een kus? Drie kussen? Een knuffel? Een hand?! Wanneer dit eerste obstakel uit de weg is, vervolgen mensen op een eerste date vaak hun weg naar een café of koffietentje. Tegenover elkaar zitten en praten over onderwerpen als werk of school. Het is belangrijk elkaar te laten kennen, maar zijn er mensen die écht zitten te wachten op dit soort gesprekjes? Waarschijnlijk zijn het er niet veel. Maar een eerste date hoeft niet per se zo ongemakkelijk te zijn! Je kunt ook heel iets anders gaan doen dan tegenover elkaar zitten met een drankje. Wanneer je samen echt iets onderneemt, heb je veel meer kan op spontane gesprekken en sowieso op een bijzondere eerste date! Ik zal een aantal ideeën geven.

Een fietstocht

Een fietstocht is een leuk idee voor een eerste date. Je kunt samen naar een mooi dorpje fietsen, en ondertussen ergens een pauze houden. Zo zie je nog eens wat nieuws, en ontdek je samen deze nieuwe plekken. Het fietsen brengt ook ruimte om een ‘race’ te doen, et cetera. En het is lekker sportief! Geen fiets? Koop voor een spotprijs tweedehands fietsen Den Haag. Je kan er een aanschaffen bij Cheapassbikes. De naam zegt het al: de fietsen zijn echt heel goedkoop. Hier haal je een eerder gebruikte fiets die weer helemaal klaar is gemaakt voor gebruik. Hartstikke duurzaam. De fiets wordt trouwens ook gratis bij je thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen een fiets te leasen. Je betaalt dan elke maand een klein bedrag, en als er een keer iets kapot is aan je fiets wordt dat gemaakt. Ideaal.

Kinderboerderij of park

Een ander leuk idee voor een eerste date is om naar een kinderboerderij of park te gaan. En dan niet zomaar een park, maar een waar écht iets te zien is. Het zou ook een botanische tuin kunnen zijn. Hier kunnen jullie samen diertjes en dergelijke bekijken, en hoeven jullie niet alleen maar stil te zitten en te praten. Als je dat wilt, kan dat natuurlijk wel. Neem een kleedje mee en wat lekkers, en ga samen picknicken. Super romantisch. Je kunt ook wat brood meenemen om de dieren te voeren, als dat mag van de plaatselijke kinderboerderij.

About

No Comments

Leave a Comment