Supersnel een leuke outfit voor je dag

Dames! Zitten jullie in de ochtend ook wel eens met de handen in je haar? Wat moet je nu in vredesnaam weer eens aandoen? Het liefst blijf je een beetje origineel en draag je een outfit minimaal twee weken niet meer na de laatste keer dat jet het droeg. Maar je wilt ook niet te veel tijd kwijt zijn om steeds maar weer een andere outfit te passen.

Ik heb de oplossing voor jullie, denk ik! Draag eens wat vaker een spijkerjasje dames! Deze jasjes passen namelijk boven zowel alle broeken. En ja, zelfs boven spijker! Spijker op spijker kan tegenwoordig makkelijk. Sterker nog, het staat leuk! Vroeger was dit nog wel een dingetje. Men vond dat het niet kon. Maar diezelfde ‘men’ is bijgedraaid. Lekker doen dus! Ik draag zelf graag een Levis spijkerjas, maar er zijn nog zat andere merken die mooie jasjes verkopen!

Verschillende soorten en maten

Het leuke aan spijkerjasjes is ook dat je er helemaal verknocht aan kunt raken. Dat is bij mij in ieder geval wel aan de hand. Ongeveer een jaar geleden kocht ik mijn eerste spijkerjasje. Dat was een blauwe. De ‘klassieke’ spijkerstof, zeg maar. Ik vond het zo lekker zitten en het stond me goed. Ik voelde me er zo goed in dat ik ondertussen vijf andere spijkerjasjes heb gekocht. Het leuke is dat je nog flink kunt variëren met deze jasjes. Je hebt ze bijvoorbeeld in verschillende kleuren. Grijs, blauw (donker en licht) of zwart. Je hebt spijkerjasjes in verschillende kleuren. Je hebt zelfs felgele spijkerjasjes, of mintgroene.

Goed te combineren

Spijkerjasjes zijn zoals gezegd prima te combineren. Ik vind het zelf altijd mooi om ze boven beige te dragen, of wat lichter bruin. Maar een blauw spijkerjasje staat ook uitstekend boven bijvoorbeeld een grijze broek. Het spijkerjasje heeft lange tijd een beetje geworsteld met zijn imago. Het werd een beetje gezien als hippiekleding. Nou, ik ben blij dat die tijd erop zit. Het spijkerjasje is helemaal in ere hersteld!