iPhone reparaties

De meest bekende en meest gekochte telefoon is natuurlijk de iPhone. Om de zoveel maanden komt er een nieuw model uit met nieuwe snufjes, zoals een extra camera, meer gigabyte aan ruimte, een groter model en meer touchscreen oppervlakte. Vooral dat laatste staat heel modern en mooi; een groot glanzend oppervlak zonder home knop, van een glanzend glazen touchscreen.
Helaas is dat ook waar het vaak mis gaat; met de oppervlakte (voorkant) en de achterkant van glas, is de iPhone erg gevoelig voor barstjes en beschadigingen. Als je de iPhone één keer laat vallen kan er meteen een barst in het scherm komen; of als je echt pech hebt, ligt het hele scherm compleet aan diggelen. Dat vraagt dus om een goede plek voor iPhone reparaties!

Mocht je in Delft wonen of gewoon wel iets  overhebben voor een kundige reparatie van je telefoon, dan moet je absoluut even hier kijken.
Je telefoon is een van de belangrijkste apparaten in je leven; zo niet de belangrijkste. Want het is tegenwoordig veel meer dan alleen een apparaat waarmee je iemand belt. Het is je agenda, je televisie, je netflix, het is je wekker, je muziekstation, en met de drieduizend apps die er nu allemaal bestaan, kan het ook je meditatie device zijn, je schrijfblok, je laptop, toegang tot je camera’s of toegang tot producten in je huis (smart lamp, tv, verwarming). En het is natuurlijk je portaal tot je sociale leven. We staan in constant contact met elkaar door het Whatsappen, Instagrammen, smsen, Facebooken, en Facetimen. Wil je je oma in Lutjebroek even zien? Dat kan gemakkelijk met een druk op de knop. En vergeet eten bestellen niet! Veel mensen zouden last krijgen van hun maag als hun telefoon niet tijdig gerepareerd zou worden.

Ik heb zelf altijd iPhones gehad en stuk voor stuk hebben zij onder mijn gebruik geleden. Wie kent er niet de bekende val op het toilet, waarbij je vergeet dat je een telefoon in je achterzak hebt? Als je pech hebt, valt hij in de pot. Zonder pech, valt hij op de grond. Hoe dan ook pech, dus. Of wanneer je muziek luistert, en je telefoon tijdens het fietsen of lopen langzaam uit je jaszak glijdt, en alleen je oortjes hem nog kunnen redden? Nu hebben we van die draadloze oortjes, dus geen last minute reddingspoging meer mogelijk.
Veel iPhones zijn in stukjes gevallen met ééntje dusdanig beschadigd dat er echt stukjes glas uit bleven vallen en alleen de camera nog rechtop stond. Ik was vaak te jong (of te blut) om mij te realiseren dat je hier niet maanden of zelfs een jaar mee rond hoeft te lopen. Kapot betekent niet dat hij kapot moet blijven!
Laat daarom nu je iPhone snel repareren.