Scoor nu in de nieuwste herfstcollectie!

Het is herfst! Dit betekent aan de ene kant dat de koude, regenachtige dagen op ons af komen, maar je kunt het ook van de positieve kant bekijken. Een nieuw seizoen betekent namelijk weer nieuwe kleding collecties. Zo zie je online al diverse advertenties verschijnen over de nieuwste collecties en zijn de winkelstraten alweer winters aangekleed. Het is dus de hoogste tijd om jouw nieuwste herfst outfit te scoren. Wij helpen je graag bij het kiezen van de outfit, de juiste kleuren en vertellen je graag over de nieuwste trends! 

Waar moet jouw herfst outfit aan voldoen?

Herfst, de een vindt het geweldig, terwijl de ander het maar niks vind. De komende tijd zullen we weer geconfronteerd worden met winterse buien en koude nachten. Het is daarom wel belangrijk dat je goed gekleed bent tegen regen en kou. In de nacht kunnen de temperaturen in de verre herfst dalen tot aan het vriespunt. Daarom is een goede, wind- en waterdichte jas voor s ochtends van belang. Verder zijn er verschillende jeans, broeken en truien die deze winter in de mode zijn. Wat dacht je van de leren broeken van afgelopen jaren, de oversized truien en de regenjassen. We vertellen je er graag meer over!

De nieuwste trends voor deze herfst!

Deze herfst nemen we eigenlijk een beetje de modetrends van het voorgaand ejaar over. Zo is de leren broek dit jaar weer een groot succes! Waar vorig jaar vooral de strakke leren broek in de mode was, slaat de lossere leren broek nu ook zijn slag. Naast het feit dat leren broeken windafstotend en waterdicht zijn, geven ze ook nog eens een stoere look aan jouw herfst outfit!

Oversized truien zijn dit seizoen weer enorm in trek. Een trui zit heerlijk comfortabel, is makkelijk en zit voor niets in de weg. Door een oversized trui te combineren op een strakke jeans, kun je prima op school verschijnen!

Scoor je outfit bij Tommy Hilfiger!

Zo heb je nu al een aantal goede tips voor jouw herfst outfit. Een leren broek, skinny jeans of een flared broek doet het altijd goed en is op alles te combineren. Zo kun je dit combineren met een blouse of top, maar kun je hier ook nog prima een trui op dragen! Zo zit je niet gebonden aan één outfit, maar kun je eindeloos combineren met jouw kledingkast! Kijk bijvoorbeeld eens bij de kleding van Tommy Hilfiger voor mooie basics en klassieke items die je in elk seizoen goed kunt dragen.

 

About

No Comments

Leave a Comment