Je auto voorzien van prachtige verlichting 

Als jij een prachtige auto hebt aangeschaft, dan kan het voorkomen dat jij je aan bepaalde punten irriteert omdat jij deze punten niet mooi vindt. Vaak gaat het hierbij om de verlichting en dat is vrij logisch aangezien de verlichtingen vrijwel nooit aangepast worden door fabrikanten of de eerste eigenaren. Als jij dus een ander soort verlichting wilt hebben, moet je dit laten vervangen want dat kan je helaas niet zelf doen, tenzij je er verstand van hebt. Hier vind je meer informatie over het voorzien van je auto van prachtige verlichting. 

 

Waar kan ik verlichting kopen?

Autoverlichting kan enorm prijzig zijn en daarom kan je het beste canbus of een ander soort verlichting aanschaffen bij een betrouwbare webwinkel. Het vinden van een betrouwbare webwinkel is enorm belangrijk omdat er ook webwinkels op de markt actief zijn die minder kwalitatieve verlichtingen verkopen. Deze verlichtingen kunnen zeer snel doorbranden en soms zijn deze verlichtingen niet eens goedgekeurd. Je mag ze dus niet gebruiken in je auto en dat moet je dan ook voorkomen. Het grootste voordeel aan het online kopen van verlichting is dat je altijd goedkoper uit bent en dat is natuurlijk zeer fijn. Verlichting voor de auto is namelijk niet goedkoop. 

Verlichting vervangen 

Als jij een oude auto hebt, dan kan je in principe zelf de verlichting vervangen, maar als jij een nieuwe auto hebt, dan moet jij de verlichting laten vervangen door een ervaren automonteur. Nieuwe auto’s zitten namelijk vol met nieuwe technologieën en dat neemt natuurlijk ruimte in. Daardoor kan jij zonder het juiste gereedschap moeilijk op de plekken komen om de verlichting te vervangen. Als je dit met ander gereedschap doet, dan bestaat er een kans dat jij onderdelen van je auto beschadigt en dat wil je natuurlijk voorkomen. 

Wat is legaal en wat niet?

Het aanpassen van de verlichting van je auto is leuk, maar wat is precies legaal en wat niet? Dat is een erg moeilijke vraag om te beantwoorden want dat ligt er natuurlijk aan wat voor verlichting je wilt aanschaffen. In Nederland is het in ieder geval wel verboden om gekleurde verlichting aan te schaffen en te monteren. Ook mag je geen zwaailampen op het dak of een verlichting aan de onderkant van de auto te monteren. Dit heeft ermee te maken dat jij mensen mogelijk kan afleiden of verblinden en dat er daardoor ongelukken kunnen gebeuren.